Hygiënisch vloeistoffen verpompen

Alfa Laval pomp

Alfa Laval heeft een breed scala aan hygiënische pompen voor o.a. de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Een Alfa Laval pomp is ontworpen en voorzien van diverse certificaten voor hygiënische toepassingen. Naast technische ondersteuning door middel van een eigen afdeling engineering voorziet S.K.S. u ook van originele Alfa Laval service onderdelen uit voorraad.

S.K.S. Alfa Laval master distributeur

Onze technici denken met u mee naar de meest efficiënte en passende oplossing. Zo bieden wij als Alfa Laval Master Distributeur de mogelijkheid om op locatie met u mee kijken in zowel de BeNeLux als Duitsland.
Hieronder leggen we drie Alfa Laval pomp soorten even kort uit.

Alfa Laval centrifugaalpomp

Alfa Laval centrifugaalpomp

De centrifugaalpompen van Alfa Laval kenmerken zich door het vermogen om producten voorzichtig en efficiënt te verplaatsen. De geperfectioneerde en gebalanceerde waaier zorgt voor een hoge efficiëntie en reinigbaarheid. Met de nadruk op eigenschappen zoals geoptimaliseerde geometrie en geprofileerde O-ringen zijn Alfa Laval’s centrifugaalpompen geschikt voor Cleaning In Place (CIP) en bieden bovendien een uitzonderlijk niveau van hygiëne.

Benieuwd naar meer over dit type pompen? Klik hier voor meer informatie.

 

Alfa Laval lobbenpomp

Alfa Laval lobbenpomp

Voor het verpompen van producten met vaste “deeltjes” of een hoge viscositeit biedt S.K.S. u de Alfa Laval lobbenpompen. Een Alfa Laval lobbenpomp is in een modulair en robuust ontwerp opgebouwd maar verplaatst uw product op een zachte & productvriendelijke manier. Dit ontwerp biedt u het voordeel om service onderdelen snel en eenvoudig te kunnen vervangen.

Bekijk hier de werking van een Alfa Laval lobbenpomp.

 

 

Alfa Laval zelf-aanzuigende centrifugaalpompAlfa Laval LKH Prime zelfaanzuigende centrifugaalpomp

De Alfa Laval LKH Prime is een energiezuinige, zelf-aanzuigende centrifugaalpomp. Waar traditioneel nog twee pompen nodig zijn voor het verpompen van product en CIP vloeistof, biedt de Alfa Laval LKH Prime het voordeel dat deze voor beide kan functioneren. In combinatie met het lage verbruik in energie maakt dit een duurzame oplossing voor uw proces.

Wilt u weten wat dit voor uw proces kan betekenen? Laat onze engineers het voor u calculeren!

 

 

 

 

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.
Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder