Handle with care Alfa Laval schroefspindelpomp

De Alfa Laval schroefspindelpomp is speciaal ontworpen om gevoelige, abrasieve en hoge & laagvisceuze vloeistoffen te verwerken. Het is ideaal voor gebruik in de zuivel-, dranken en voedingsindustrie waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat. In tegenstelling tot een traditionele opstelling met twee pompen, stelt deze EHEDG gecertificeerde pomp u in staat om met één pomp zowel product als CIP vloeistof te verpompen.

 

De twee “schroeven” verpompen viskeuze producten & producten met deeltjes tot wel 43mm grootte zonder te beschadigen. Voorbeelden van deze producten zijn:
- Yoghurt met vruchten
- Vruchtenconcentraat
- Shampoo en andere cosmetische producten

Eenvoud in onderhoud met de Alfa Laval schroefspindelpomp

De Alfa Laval schroefspindelpomp kenmerkt zich door de eenvoud in onderhoud. U komt direct bij de slijtage onderdelen doordat het pomphuis eenvoudig te demonteren is. De as afdichting is als een robuuste cassette opgebouwd. Dit maakt het mogelijk om enkel de afdichtingsmaterialen te vervangen tijdens service en onderhoud.

 

Schroefspindelpomp

 

Bent u benieuwd wat deze pomp voor uw proces kan betekenen? Neem dan direct contact op met onze engineers of kijk op onze website voor meer informatie.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie. Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder

Hi there,Nice to see you after our connection

Take a look on our website to see our options and products. If you have any question please do not hesitate to contact me.