Zekerheid van kwaliteit

Full Range Pharma Service

S.K.S. Process Components is al sinds de oprichting in 1994 een belangrijke toeleverancier voor bedrijven in de semiconductor, biotechnische en farmaceutische industrie. De afnemers, zowel eindgebruikers als OEM’s en installatiebedrijven, stellen hoge eisen aan kwaliteit, beschikbaarheid en efficiënte logistiek.

De laatste jaren groeit niet alleen de vraag naar gecertificeerde procescomponenten gestaag, maar ook de verwachtingen m.b.t. serviceniveau en levertijd. Dat is de aanleiding geweest voor S.K.S. Process Components om, in samenwerking met Alfa Laval, in Nederland de grootste Europese voorraad van Alfa Laval Tri-Clover® UltraPure ASME BPE gecertificeerde buizen, fittingen en componenten te gaan beheren. Deze voorraad is gekoppeld aan een eenvoudig online bestelplatform en een snel en efficiënt distributienetwerk. Hiermee garanderen we de zekerheid van kwaliteit, beschikbaarheid en levering. 24/7. Wereldwijd.

S.K.S. biedt hiermee een totaaloplossing voor de gehele farmaceutische industrie. Eén aanspreekpunt voor alle componenten en voor up-to-date kennis, brede ervaring en support bij equipmentselectie. S.K.S. levert daarmee een werkelijk Full Range Pharma Service.

Kortom voor alle vraagstukken over materialen, processen en componenten in de semiconductor, biotechnische en farmaceutische industrie, kunt u bij S.K.S. terecht.

Met ons team van specialisten bieden we u gesprekspartners van niveau. Iets waar wij als S.K.S. enorm veel waarde aan hechten doordat we mede hierdoor onze zekerheid van kwaliteit waarborgen.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem dan direct contact op via het onderstaand contact formulier of bel met Roel van Dijk, Branch manager Pharma via +31 88 1202302 of +32 473 175424.

  • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie. Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder

Hi there,Nice to see you after our connection

Take a look on our website to see our options and products. If you have any question please do not hesitate to contact me.