De nieuwe Alfa Laval OS1 schroefspindelpomp

Met de nieuwe OS1 completeert Alfa Laval haar range aan schroefspindelpompen.

 

Klein is mooi. Neem nu de nieuwe, compacte Alfa Laval Twin Screw-pompen met een lager debiet - een uitbreiding van ons huidige assortiment hygiënische schroefspindelpompen.

Lagere stroomsnelheden en lage pulsatie zorgen voor een betere nauwkeurigheid bij verwerkings- en productietoepassingen, zoals doseren en afvullen. Dit opent een hele reeks nieuwe mogelijkheden.

 

Deze hygiënische pomp is nu verkrijgbaar in 12 verschillende modellen, gebaseerd op 4 bouwgroottes met elk 3 schroefspindel opties.

Hiermee dekt deze een totaal bereik 0.1-190 m³/h en kan product verpompt worden met vaste delen tot wel 43 mm groot zonder deze te beschadigen.

 

Grotere procesflexibiliteit en kostenbesparingen

Net als alle Twin Screw-pompen van Alfa Laval blinken deze kleine, maar krachtige nieuwe modellen uit in multifunctionele toepassingen, zowel voor productoverdracht als voor Cleaning-in-Place (CIP). Hierdoor zijn er geen aparte CIP-pomp en bypass-leidingen meer nodig.

 

Hogere productkwaliteit met vrijwel pulsvrije werking

Uitstekende verwerking van vaste stoffen is een van de opvallende kenmerken van de dubbele schroefpomp. De lage pulsatiekarakteristieken verminderen het risico van productbeschadiging, waardoor de productkwaliteit verbetert. Het is een uitzonderlijke keuze voor hygiënische toepassingen waarbij een lage afschuifsnelheid is vereist voor het verpompen van gevoelige, schurende en hoog- en laagviskeuze vloeistoffen met grote vaste deeltjes in de zuivel-, voedingsmiddelen-, dranken- en huishoudelijke verzorgingsindustrie.

 

Waarom de Twin Screw met lager debiet?

Hygiënische productoverdracht en CIP in één pomp

Laag debiet en zachte, vrijwel pulsatievrije werking

Uitstekende verwerking van grote vaste stoffen

Onderhoudsvriendelijk, roestvrijstalen ontwerp met “front loading” cartridge-afdichting

 

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie. Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder

Hi there,Nice to see you after our connection

Take a look on our website to see our options and products. If you have any question please do not hesitate to contact me.