Inoxpa dubbelzitsventiel

Innovatief met Inoxpa afsluiters

Inoxpa Innova enkelzitsventiel

Deze enkelzitsafsluiter is verkrijgbaar in meerdere modellen en uitvoering. Zo kan het bijvoorbeeld fungeren als stopventiel met 2 poorten. Maar ook als een wisselventiel met meer dan twee poorten. Een Inoxpa Innova enkelzitsventiel is standaard voorzien van EHEDG en 3A certificering.

Door middel van de klemverbinding tussen het huis en de bediening is deze enkelzitsafsluiter eenvoudig te monteren en demonteren. Dit maakt het voor onderhoud snel en eenvoudig.

Het open lantaarnstuk biedt u tevens de mogelijkheid om de as-afdichting visueel te inspecteren voordat u aan onderhoud begint.

Klik hier voor meer informatie over deze ventielen.

Inoxpa Innova dubbelzitsventiel

Een dubbelzitsafsluiter biedt een mooi alternatief voor bijvoorbeeld een koppelbord. Het garandeert u dat twee verschillende media zich niet met elkaar vermengen.

Net zoals de enkelzitsventielen zijn ook de Inoxpa dubbelzitsventielen van Inoxpa standaard voorzien van alle actuele eisen en certificeringen. Het huis is 360 graden verstelbaar en door middel van de klemverbindingen tussen het huis is onderhoud eenvoudig!

Een Inoxpa dubbelzitsventiel is uitgerust met een gebalanceerde plug en open lantaarnstuk waardoor u gegarandeerd bent van veiligheid in uw proces.

Klik hier voor meer informatie over een Inoxpa dubbelzitsafsluiter.

 

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.
Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder