Inoxpa mixer voor het maken van o.a. handgel

Inoxpa CMC Unit mixer

Het Inoxpa CMC mixing systeem is speciaal ontworpen voor een snelle verspreiding van hydrocolloïd producten. Deze worden vaak ingezet als additieven vanwege eigenschappen als verdikkingsmiddelen en stabilisatoren.

De ATEX variant van de Inoxpa mixer is voor gebruik met producten in een explosieve atmosfeer.

Werking principe Inoxpa mixer

Hydrocolloïd verbindingen zijn meestal verkrijgbaar in droge poedervorm, die in water verdund moeten worden om de gewenste oplossing te verkrijgen.

Wanneer deze poeders in contact komen met water, vormen zich snel klonten en is het moeilijk om met een roerwerk een homogeen mengsel te verkrijgen. Om dit probleem op te lossen, bevat deze mixer een rotor-stator-mixer op de bodem van de tank die het product scheert, waardoor het contactoppervlak met wateradditief wordt vergroot.

Wilt u meer weten over dit ontwerp, of heeft u zelf een uitdaging waarin onze engineers u kunnen helpen? Door gebruik te maken van onze kennis en de veelzijdigheid van onze leveranciers kunnen zij hier altijd een meerwaarde in betekenen.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.
Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder

Hi there,Nice to see you after our connection

Take a look on our website to see our options and products. If you have any question please do not hesitate to contact me.