Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in Roestvaststalen leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. Op basis van een jarenlange ervaring hebben wij een totaalpakket samengesteld waarin we verschillende prijs/kwaliteit niveaus bieden. In onze “supermarkt” hebben we een volledig pakket installatiematerialen in verschillende maten en uitvoeringen. We bieden daarnaast de bijbehorende procesappendages van de meest toonaangevende merken. Met de aanwezige voorraad en kennis van zaken kunnen wij snel en objectief inspelen op uw behoefte. Maakt u gebruik van onze flexibiliteit? Dan creëert u voor uzelf een goederen en informatiestroom op maat. Voor ons staan verkrijgbaarheid, bereikbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid hierbij centraal. Ervaring en specialisme Na jarenlang actief te zijn geweest met engineering en installatie is er in 1994 besloten om S.K.S. op te richten. Onze jarenlange ervaring en kennis van deze specialistische markt en haar processen maakt het mogelijk om met u mee te denken en samen tot de meest ideale invulling te komen. Constant kwaliteits- en prijsniveau Wij streven naar duidelijkheid en een duurzame relatie met u en met met onze toeleveranciers. Dit vraagt om een consequente werkwijze. Eenmaal gekozen voor een bepaalde kwaliteit of type, garanderen wij een vaste uitvoering en vast prijsniveau. Tevens is traceerbaarheid gewaarborgd. Beschikbaarheid van de componenten Voortdurend evalueren wij onze afzet en de vraag in de markt. Op basis van deze gegevens onderhouden wij onze voorraad constant en aangepast aan de actuele vraag in de markt. Onze magazijnen zijn gevuld met leidingcomponenten die voldoen aan de actuele eisen en richtlijnen. In onze magazijnen vindt u naast procesappendages ook de nodige spare-parts van de meest toonaangevende fabrikanten. SKS als Totaalleverancier Door budgettaire of andere ontwikkelingen willen bedrijven vaker het aantal toeleveranciers reduceren. Het brede en diepe leveringspakket van S.K.S. biedt u de mogelijkheid om dit te doen. Wij zorgen er tevens voor dat u geen concessies hoeft te doen op prijs, kwaliteit of service. Met ons pakket kunnen wij aan de vertrouwde uitvoering voldoen of hebben we de mogelijkheid voor een passend alternatief. Wij kunnen flexibel uw specifieke wensen of eisen kunnen invullen. Een gestroomlijnde samenwerking betekent voor u het gewenste rendement en veel gemak. Graag vervullen wij ook bij u de rol van totaalleverancier.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie. Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder

SKS is working hard on a new webshop

We are currently working very hard to build a new and improved e-commerce platform for you. Until then, you can of course use the current webshop 24/7. If you have any questions, you can always contact us.