Meerwaarde

S.K.S. is meer dan een gewone voorraadhoudende groothandel. S.K.S. is uw partner op het gebied van Roestvast stalen leiding- en procescomponenten. Wat maakt S.K.S. nu speciaal?

Adviserende gesprekspartner

Wij helpen u graag bij de componentkeuze voor uw applicatie. De verkopers van S.K.S. zijn hiervoor opgeleid. Onze equipment engineers adviseren of begeleiden u nog specifieker. Samen maken we de invulling van uw bestelling zo concreet mogelijk of bepalen we de juiste configuratie. Dit advies kan in de vorm van presentaties, referentiebezoeken of persoonlijke gesprekken.

Intermediair

S.K.S. verzorgt de communicatie vanuit u, de klant, richting leveranciers. Hierbij is S.K.S. spreekbuis van de klant en behartigt haar belangen en idee├źn. In geval van specifieke wensen of oplossingen is S.K.S. gesprekspartner en intermediair richting de leverancier.

Verkrijgbaarheid

Als groothandel fungeert S.K.S. uiteraard als klassieke verzorger van verkrijgbaarheid. De voorraad is gebaseerd op de historie die bij S.K.S. bekend is. De meest gangbare artikelen en spare-parts zijn uit voorraad leverbaar. Mocht dit niet synchroon lopen aan uw behoefte, dan zijn we graag bereid om daar op de juiste manier op in te spelen.

Distributie

S.K.S. heeft brede levermogelijkheden. Dit in combinatie met de logistieke mogelijkheden maakt het mogelijk om beter in te spelen op wensen en eisen ten aanzien van leveren en distributie. S.K.S. verzorgt een effici├źnte levering op maat. Daarmee bieden we een mogelijke kostenbesparing. Wij starten graag een samenwerking op maat. Het op maat maken van de leveringen begint bij de manier van bestellen en eindigt op het moment dat het bij u op de plank ligt.

Trainingen

De belangrijkste meerwaarde die S.K.S. u biedt, is haar kennis van de componenten, toepassing, onderhoud en het logistieke proces. De beschikbare kennis betreft meestal niet uw corebusiness. Heeft u behoefte aan informatie om de juiste keuze te maken? S.K.S. kan u in deze kennis voorzien. Dit in de vorm van diverse trainingen. Eventueel speciaal voor u op maat gemaakt. Het aanbod is bijvoorbeeld trainingen op het gebied van materiaalkennis, regelgeving, standaardisatie, ingangscontrole, componentkeuze en onderhoud.

Service & Onderhoud

S.K.S. heeft de vanzelfsprekende garantie op de geleverde materialen. Daarnaast bieden we een brede invulling op gebied van service en onderhoud. Hoewel we zelf geen fysieke invulling geven aan service en onderhoud, bieden we samen met Service Partners voor u oplossingen op maat.

Daarnaast werken we natuurlijk ook graag samen met uw onderhoudsdienst en dienen we als technische vraagbaak of logistiek organisator.

 

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie. Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Heel veel voorraad
  • Groot assortiment
  • Veel productkennis
  • Opleiding en training
  • Individuele trainingen

Lees verder

SKS is working hard on a new webshop

We are currently working very hard to build a new and improved e-commerce platform for you. Until then, you can of course use the current webshop 24/7. If you have any questions, you can always contact us.