S.K.S. is gericht op GROEN

Dit keer zijn we bij S.K.S. niet BLAUW maar gericht op GROEN.

Groen ondernemen

CO2 uitstoot en circulaire economie zijn vandaag de dag woorden die veelvuldig gebruikt worden! Maar wat wil dit nu eigenlijk zeggen in de hygiënische procesindustrie? Wat betekent dit in onze tak van sport?

Een circulaire economie is een economisch systeem van gesloten kringlopen waarin grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde zo min mogelijk verliezen, hernieuwbare energiebronnen worden gebruikt en systeemdenken centraal staat.

Hieronder geven we een aantal voorbeelden waaraan u als organisatie kunt denken bij het milieuverantwoord en duurzaam ondernemen.


Alfa_laval_ThinkTop_V70

De nieuwe Alfa Laval ThinkTop V70 geeft u de mogelijkheid om zowel tijd als reinigingsmiddel te besparen. De “Burst Clean” functie biedt u de mogelijkheid om tot wel 90% CIP medium te besparen. Bekijk hier de werking van de “Burst Clean” functie. Niet geheel onbelangrijk, de nieuwe ThinkTop is ook te gebruiken op bestaande afsluiters.

Meer informatie

 

Jabitherm_Rapid-Cool-open

Energieverlies binnen uw proces?
De voorgeïsoleerde leidingen van Jabitherm zijn voorzien van PUR met een extreem hoge isolatie waarde. Door de robuuste om-manteling en inwendige felsnaad zijn de buizen 100% waterdicht, sterk damp remmend en heeft u geen last van “koudebruggen”. Wilt u weten wat deze voorgeïsoleerde buizen binnen uw proces kunnen besparen?
Neem direct contact op met onze engineers en zij rekenen voor u de mogelijkheden uit.

Meer informatie

 

Tankreiniging machine werking

Een tankreiniging machine bespaart in vergelijking met een statische sproeibol 50% in tijd en tot wel 70% in CIP medium. Bekijk in de video de verschillende type tankreiniging en laat u verassen door het effect. Onze engineers berekenen graag uw besparing uit! Neem direct contact op met onze product specialisten!

Bekijk hier de werking

 

 

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.
Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder