Uitbreiding Alfa Laval UltraPure Reeks

Alfa Laval heeft zijn succesvolle reeks farmaceutische UltraPure pompen uitgebreid met nog meer mogelijkheden. Of een farmaceutisch of biotech-proces nu een centrifugaalpomp of een verdringerpomp nodig heeft, de complete reeks Alfa Laval UltraPure pompen voldoet aan vrijwel iedere behoefte binnen de farmaceutische of biotech-industrie. 

“Dit zijn veilige en betrouwbare pompen met een hygiënisch ontwerp en een minimaal risico op besmetting”, zegt John Walker, UltraPure Portfolio Manager bij Alfa Laval. “Naast een hogere opbrengst, langere standtijd en een laag energieverbruik, vertaalt dit zich in lagere cost-of-ownership. Aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt in de markt, zal de farmaceutische en biotech-industrie de energie-efficiëntie en lage CO2-voetafdruk zeker op prijs stellen.”

De uitbreiding van de Alfa Laval UltraPure reeks omvat de onlangs geïntroduceerde Alfa Laval LKH Prime UltraPure, een meer uitgebreide selectie van de bekende Alfa Laval LKH UltraPure, de nieuwe Alfa Laval SX UltraPure en de Alfa Laval Solid-C UltraPure.

Alfa Laval LKH Prime UltraPure
De Alfa Laval LKH Prime UltraPure zet de nieuwe standaard op het gebied van zelfaanzuigende farmaceutische pompen. De Alfa Laval LKH Prime UltraPure wordt voornamelijk gebruikt voor CIP-toepassingen met ingesloten lucht. Naast CIP vloeistof kan de pomp product verpompen waardoor de investeringskosten worden verlaagd.

 Alfa Laval LKH UltraPure
Alfa Laval LKH UltraPure zorgt voor een maximale standtijd en een hoge efficiëntie voor farmaceutische toepassingen. De nauwkeurig ontworpen pomp en motor waarborgen een optimale efficiëntie en een vriendelijke behandeling van het product.

Alfa Laval SX UltraPure
De nieuwe Alfa Laval SX UltraPure lobbenpomp verpompt op een productvriendelijke wijze met lage pulsatie. De pomp is speciaal ontworpen voor het efficiënt en effectief verplaatsen van kwetsbare vloeistoffen. De SX UltraPure is de ideale oplossing voor hygiënische en ultrahygiënische toepassingen in de biotechnologische en farmaceutische industrie.

Alfa Laval SolidC UltraPure
Alfa Laval SolidC UltraPure pompen hebben de perfecte balans tussen prijs en prestaties. Deze gestandaardiseerde centrifugaalpomp is ideaal voor CIP-toepassingen en voor het verpompen van producten met intervallen.

Ontdek Alfa Laval UltraPure pompen
De UltraPure pompenreeks van Alfa Laval is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de farmaceutische en biotech-industrie en beschikt over innovatieve kenmerken die bijdragen aan het optimaliseren van de productie.

 

Alle Alfa Laval UltraPure pompen kenmerken zich door:

Veiligheid
Alfa Laval UltraPure pompen leggen de nadruk op hygiëne en consistentie om het risico op besmetting te minimaliseren. De downloadbare Q-doc-documentatie van Alfa Laval, gebaseerd op GDP (Good Documentation Practice) voorziet in alle productdetails en vereenvoudigt het kwalificatie-, validatie- en wijzigingsbeheer om de veiligheid van de consument te waarborgen.

Betrouwbaarheid
Alle Alfa Laval UltraPure pompen hebben een robuust ontwerp dat door de tijd is getest en zich heeft bewezen in de farmaceutische industrie. Elke UltraPure pomp beschikt over de volledige documentatie van de productieketen, van basismaterialen tot de geleverde pompen, om de consistentie en kwaliteit van uw product te garanderen.

Efficiëntie
Alfa Laval UltraPure pompen zijn kosteneffectieve pompen die een maximale energie-efficiëntie leveren, met een beperkte CO2-voetafdruk, een hogere opbrengst en langere standtijden.

Wereldwijde dekking met lokale aanwezigheid
Het brede aanbod van Alfa Laval UltraPure pompen voldoet aan de uitdagingen van uw proces. Ongeacht waar u zich bevindt, zijn er experts voor onderhoud en ondersteuning in de buurt.  Alle UltraPure pompen maken gebruik van gestandaardiseerde onderdelen voor eenvoudige specificatie en levering en een snelle service.

Om u te ondersteunen bij validatie-, kwalificatie- en wijzigingsbeheer, wordt elke Alfa Laval UltraPure pomp geleverd met Alfa Laval Q-doc, een uitgebreid documentatiepakket dat een compleet overzicht biedt van de productieketen, van basismaterialen tot geleverde pomp.

 

Voor vragen of meer informatie over deze pompen kunt u uiteraard terecht bij onze engineers.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie. Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder

Hi there,Nice to see you after our connection

Take a look on our website to see our options and products. If you have any question please do not hesitate to contact me.