Update omtrent de Corona-crisis

U kunt op S.K.S. blijven rekenen tijdens de Corona-crisis.

In deze onzekere tijden houden we U, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte op welke wijze S.K.S. ondanks alle externe factoren en tal van interne maatregelen, toch de leveringen en technische support kan blijven garanderen.

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het verspreiden van het coronavirus heeft S.K.S.  vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid diverse maatregelen genomen. Daarbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop, maar hebben we het ook zo ingericht dat we ten alle tijden voor u klaar kunnen staan.

Dit betekent dat we onze standaard openingstijden aanhouden en dat u nog steeds kunt blijven bestellen en ons kunt bellen voor technische adviezen en ondersteuning. We zijn zo als u gewend bent bereikbaar per mail, telefoon en chatfunctie. De webshop van S.K.S. geeft u ook nog de mogelijkheid om buiten kantooruren te bestellen.

Voor al onze medewerkers geldt dat fysiek contact tijdens werkzaamheden tot het minimum wordt beperkt. Naast een groot aantal thuiswerkende collega’s is er ook voldoende bezetting op de vestigingen. De bezetting op deze vestigingen is per afdeling opgedeeld in 2 ploegen die volledig gescheiden kunnen werken. Eventueel bezoek aan ons kantoor wordt vervangen door mogelijkheden met Microsoft Teams (SkypeForBusiness). Het betekent tevens dat uw vaste accountmanager en de medewerkers van onze binnendienst zoveel mogelijk contact met u onderhouden via digitale kanalen of telefonisch.

Belangrijkste reden hiervoor is personeelsuitval tot een minimum te voorkomen en de levering van uw orders te kunnen blijven garanderen. De voorraad is op niveau en de meeste toeleveranciers zijn nog operationeel, wij kunnen momenteel volledig voldoen aan de afgegeven levertijden.

Bij wijzigingen in de toekomst wordt u uiteraard direct op de hoogte gebracht via onze communicatiemiddelen.

We hopen u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u namens alle S.K.S. medewerkers veel sterkte met het gezond doorkomen van de Corona-crisis.

U mag op onze support rekenen!

Mochten er verder nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen via uw contactpersoon.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.
Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder