Isoleren hoeft niet ingewikkeld te zijn

Met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen is CO2 uitstoot en energiebesparing een hot issue. Daarom is isoleren binnen de procesindustrie op dit moment één van de aandachtspunten. Hieronder een mooi voorbeeld van een pomp met daarop “Geïsoleerde leidingen”. Naast het feit dat het optisch, maar ook hygiënisch niet de beste oplossing is, wordt er in deze opstelling ook enorm veel energie verloren!

S.K.S. heeft voor u de ideale oplossing met voorgeïsoleerde leidingen. De leidingen worden voorgeïsoleerd afgeleverd. De buitenzijde van de isolatie is afgewerkt met een harde buitenmantel. Deze buitenmantel is met hogedruk te reinigen, slagvast en stevig, zodat er ook op kan worden gestaan. Deze oplossing is damp- en waterdicht. Buiten dat dit een “eye catcher” binnen uw leidingwerk zal zijn, is dit qua veiligheid, hygiëne, en stand tijd een enorme verbetering t.o.v. traditionele isolatie! Daarnaast kunnen deze voor geïsoleerde leidingsystemen ook buiten gemonteerd worden.

Door de eenvoudige montage zijn er minder steigers nodig om de leidingen te monteren en wordt er gemiddeld 50% bespaard op installatiekosten.

De isolatie is altijd even dik en daardoor altijd voorzien van de perfecte isolatiewaarden op elke plek binnen uw proces.

Bent u benieuwd wat een systeem van voorgeïsoleerde leidingen voor u kan betekenen? Kijk dan hier voor alle opties en beschrijving, of neem contact op met onze productspecialisten. Zij adviseren u graag over de beste mogelijkheden.

Bel ons

S.K.S. WAALWIJK +31(0) 88 1202300
S.K.S. DRACHTEN +31(0) 88 1202390
S.K.S. ANTWERPEN +32(0) 323 26332
S.K.S. DORTMUND +49(0) 231 47793900

Over S.K.S.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.
Over S.K.S.

Waarom S.K.S.

  • Adviserende gesprekspartner
  • Verkrijgbaarheid
  • Brede leveringsmogelijkheden
  • Productkennis & trainingen
  • Individuele trainingen

Lees verder