25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

SKS ontzorgt u met het Q-Fitt programma


In het enorme en diverse aanbod lasfittingen voor hygiënische leidingen dat wereldwijd te koop is, heeft SKS voor u een selectie gemaakt en voorzien van het merk Q-Fitt. Hiermee hebben wij het aanbod sterk gestroomlijnd. Als uw specialist in RVS leidingcomponenten zien wij het als onze plicht deze rol voor u te vervullen. Daarnaast zijn wij als voorraadhouder en toeleverancier voor de procesindustrie, gebaat bij deze afslanking. Met de afslanking van de mogelijkheden zijn wij tot de volgende pakketsamenstelling gekomen: De Q-Fitt lasfittingen zijn niet alleen geproduceerd volgens de normen, maar zijn ook gemarkeerd met de nodige informatie. Hierdoor is de vereiste traceerbaarheid gegarandeerd en is er geen omslachtige en kostbare certificaten procedure noodzakelijk. In combinatie met het achterliggende systeem van SKS, voldoen we hiermee aan de wetelijke eisen volgens EN/1935/2004.


Resumerend past de Q-fitt range op meerdere manieren in uw toepassing:

  • Buis is EHEDG en 1935/2004 gecertificeerd
  • Waarborg van kwaliteit 
  • Risico afdekking m.b.t. wettelijke richtlijnen 
  • Garantie traceerbaarheid 
  • Altijd actuele specificatie naar uw toeleveranciers 
  • Passend en consequent leidingsysteem 
  • Eenvoudig controleerbaar bij ontvangst

Q-Fitt is verkrijgbaar in de maten uit de desbetreffende normen. De specifieke gegevens omtrent toleranties, radius en inbouwmaten zijn natuurlijk op verzoek verkrijgbaar. Eventuele wijzigingen in de norm zullen wij vanzelfsprekend ook doorvoeren in de Q-Fitt specificatie. Hierdoor blijft het merk Q-Fitt altijd aan alle actuele richtlijnen voldoen.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze standaard. Ook kunnen wij u technisch advies geven over de verschillende producten met deze standaard. Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.