25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

Alfa Laval


Alfa Laval is een toonaangevende, mondiale leverancier van gespecialiseerde producten en technische oplossingen gebaseerd op drie kerntechnologieën; warmteoverdracht, separatie en behandeling van vloeistofstromen. Het leveringsprogramma van Alfa Laval concentreert zich met name op het gebied van hygiënische toepassingen en komt bijna in alle SKS productgroepen voor. De producten van Alfa Laval onderscheiden zich in degelijkheid, modulaire opbouw, eenvoudig onderhoud en optimale reinigbaarheid.

De apparatuur, systemen en services van het bedrijf zijn erop gericht om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun processen. De oplossingen helpen hen bij het verwarmen, koelen, scheiden en transporteren van producten zoals olie, water, chemicaliën, dranken, voedingsmiddelen, zetmeel en geneesmiddelen.

Voor de spare parts van de Alfa Laval componenten, verwijzen wij u naar onze webshop of catalogus. SKS zorgt voor verkrijgbaarheid van de onderdelen. We werken samen met serviceproviders om waar nodig het volledige onderhoud uit handen te nemen.

SKS is de Master distributeur van Alfa Laval in Nederland. Dit betekent dat SKS naast de leveringen van de producten u graag voorziet van advies en de volledig after-sales service verleend. Het pakket bestaat uit afsluiters, pompen, warmtewisselaars, proces instrumentatie, tankappendages en leidingappendages. SKS is u graag van dienst met uw componentkeuze. Op de website vindt u een productoverzicht of u kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze equipment engineers.