25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

Butting


Butting is een ver doorgevoerde standaard en een algemeen begrip in de branche van SKS. De Duitse fabrikant produceert gelaste buizen in de hoogste en vooral ook constante kwaliteit.

De buis voldoet aan de belangrijkste aspecten:

  • Corrosiebestendigheid
  • Reinigbaarheid
  • Lasbaarheid
  • Actuele richtlijnen

De hoge standaard uitvoering van de Butting buizen ligt op een hoger niveau dan de gestelde eisen in de actuele Europese norm en richtlijnen.

Onder de merknaam Q-Plus voert SKS deze buis voornamelijk in de maatreeksen EN 10357-A en EN 10357-D. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid tot leveren in de oude of afwijkende maatreeksen.

Wilt u verzekert zijn van de unieke kwaliteit waar de buis van Butting zich mee onderscheidt? Geef dit dan aan in uw specificatie. Met een concrete omschrijving inclusief norm, uitvoering en vooral fabricaat, sluit u alle inferieure of ongewenste kwaliteiten uit.

Binnen de Benelux is SKS de officiële distributeur en voorraadhouder voor hygiënische Butting buizen. Speciaal voor en volgens de specificatie van SKS produceren zij exclusief de Q-Plus buis. De Q-Plus buis was de eerste buis volgens EN10357-A met een EHEDG goedkeur. Wij garanderen de buis in een vaste hoogwaardige kwaliteit met een inwendige Ra waarde < 0,8µm. Om deze unieke waarden te onderstrepen, geeft SKS 5 jaar garantie op deze buis, waarbij in de meeste gevallen ook de eventueel noodzakelijke in- en uitbouwkosten zijn meeverzekerd.

De Q-Plus buis is tevens het basismateriaal voor de fittingen die wij op de markt brengen met de merknaam Q-Plus.

SKS is u graag van dienst met uw componentkeuze. Op de website vindt u een product overzicht of u kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze equipment engineers.