25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina
Keofitt Logo

KEOFITT 


KEOFITT, opgericht in 1980 door ingenieur en brouwer Kai Ottung, zorgde aanvankelijk voor een revolutie in steriele monstername met een inline steriliseerbare klep voor brouwerijen. Deze innovatie zorgde voor schone, representatieve productmonsters en breidde zich uit naar andere vloeibare industrieën zoals frisdranken, voeding en medische sectoren.  

Gedurende vier decennia is KEOFITT zich blijven inzetten voor het verbeteren van zijn bemonsteringsoplossingen. Hun focus op hygiëne en steriliteit stimuleert de voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten en verbeteringen aan bestaande producten. Tegenwoordig staat KEOFITT wereldwijd synoniem voor hoogwaardige bemonsteringsoplossingen.  

Hun motto: "Alles wat we doen is bemonstering", onderstreept hun toewijding aan het perfectioneren van bemonsteringsprocessen in verschillende omgevingen. Dit engagement, opgericht door Ottung, blijft bestaan ​​naarmate KEOFITT evolueert en gespecialiseerde kleppen aanbiedt die zijn afgestemd op verschillende operationele behoeften.

Vooruitkijkend belooft KEOFITT zijn erfenis van innovatie en klanttevredenheid op het gebied van steriele monstername hoog te houden, voortbouwend op de basis die is gelegd door het baanbrekende werk van Ottung.