25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

Q-Plus


SKS brengt ter completering van het aanbod, een hoogwaardige lijn voedingsmiddelen buis en lasfittingen, onder eigen naam op de markt. Deze producten lijn is het beste wat er op dit gebied in de markt te verkrijgen is. Q-Plus voldoet meer dan alle anderen aan alle actuele eisen op gebied van regelgeving, lasbaarheid, corrosie bestendigheid en bedrijfszekerheid. Q-Plus geeft maximale waarborg voor een integraal leidingsysteem, zonder concessies op kwaliteit. Q-Plus is een investering op lange termijn.

Als basis voor het Q-Plus pakket dient de SKS/Butting H3 buis. De superieure kwaliteit van deze buis is ook het basis materiaal voor de Q-plus lasbochten, T-stukken en lasverlopen. Daarnaast worden de fittingen in de allerbeste omstandigheden en volgens de meest moderne methoden geproduceerd. De hoogwaardige eigenschappen van de buis blijven hierbij gewaarborgd. Dankzij exact dezelfde maatvoering, oppervlakte ruwheid en fysieke gesteld­heid passen leidingcomponenten perfect op elkaar. De Q-Plus buis en fittingen kunt u orbitaal lassen, zonder dat u deze nog moet voorbereiden.

De Q-Plus lasfittingen zijn niet alleen geproduceerd volgens de normen, maar zijn ook gemarkeerd met de nodige informatie. Hierdoor is de vereiste traceerbaarheid gegarandeerd en is er geen omslachtige en kostbare certificaten procedure noodzakelijk.

Voordelen van de Q-Plus range

  • Waarborg voor de beste kwaliteit
  • Basis voor de best mogelijke rondlas
  • Standaard geschikt voor orbitaal lassen
  • Risico afdekking voor wettelijke richtlijnen
  • Garantie traceerbaarheid
  • Ultiem en consequent leidingsysteem
  • Eenvoudig controleerbaar bij ontvangst

In combinatie met het achterliggende systeem van SKS., voldoen we hiermee aan de wettelijke eisen volgens EN/1935/2004. Q-Plus is verkrijgbaar in de inbouwmaten uit de desbetreffende normen. De specifieke gegevens over toleranties, radius en inbouwmaten zijn natuurlijk op verzoek verkrijgbaar. Eventuele wijzigingen in de norm voeren wij vanzelfsprekend door in de Q-Plus specificatie. Hierdoor voldoet Q-Plus altijd aan alle actuele richtlijnen.

SKS is u graag van dienst met uw componentkeuze. Op de website vindt u een product overzicht of u kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze equipment engineers.