25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

Rohrbogen


Niet alleen op het gebied van leiding componenten, maar ook voor de lasbochten biedt SKS kwalitatief het hoogste niveau vervaardigd door de firma Rohrbogen A.G.. Deze Zwitserse producent is expert op gebied van bochtenproductie. De bochten onderscheiden zich door maatvastheid, rondheid en de brede mogelijkheden in kwaliteit en uitvoering.

De gegloeide bocht van Rohrbogen is geproduceerd van gegloeide buis of wordt achteraf nagegloeid. Een ongegloeide bocht is natuurlijk ook mogelijk, maar heeft niet onze voorkeur. De Rohrbogen bocht wordt altijd achteraf gekalibreerd d.m.v. hydroforming. Hierdoor kan de hoge kwaliteit worden gegarandeerd. De mogelijkheden in radius variëren van BA2, BA3 en BA5. Een afwijkende radius is mogelijk op aanvraag.

Natuurlijk zijn alle bochten in diverse materiaalsoorten mogelijk en met verschillende keurmerken. Daarnaast behoren speciale buigstukken of bochten voor een dubbelwandig systeem tot de mogelijkheden.

SKS is u graag van dienst met uw componentkeuze. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze equipment engineers.