25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

SPX APV


Binnen de hygiënische procesindustrie is SPX APV een van de toonaangevende merken op gebied van pompen en afsluiters. Als groothandel heeft SKS ook deze producten opgenomen in het pakket. De SPX APV onderdelen zijn onder te verdelen in de productgroepen afsluiters, pompen en warmtewisselaars. De producten zijn eenvoudig te installeren en onderhouden. Ze voldoen aan de actuele eisen op gebied van hygiëne. Daarom zijn ze uitstekend geschikt voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

De warmtewisselaars en afsluiters van APV onderscheiden zich op het gebied van functionaliteit in combinatie met reinigbaarheid. De reeks centrifugaal- en lobbenpompen van SPX zijn ontworpen ter optimalisatie van capaciteit en output van ieder productieproces.

Voor de spare parts van de SPX APV componenten, verwijzen wij u naar onze webshop. SKS voorziet in de verkrijgbaarheid van de onderdelen en werkt samen met serviceproviders om waar nodig het volledige onderhoud uit handen te nemen.

SKS is SPX APV distributeur in Nederland. SKS is u graag van dienst met uw componentkeuze. Op de website vindt u een product overzicht of u kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze equipment engineers.