25.000 unieke producten op voorraad Adviserende gesprekspartner Gedegen productkennis
Naar de startpagina

Q-Fitt


Wereldwijd is er een enorm en diverse aanbod aan lasfittingen en buizen voor hygiënische processen. SKS heeft voor u een selectie gemaakt en deze selectie voorzien van het merk Q-Fitt. Hiermee hebben wij het aanbod sterk gestroomlijnd.

De lasfittingen en buizen zijn niet alleen geproduceerd volgens de normen, maar zijn ook gemarkeerd met de nodige informatie. Hierdoor is de vereiste traceerbaarheid gegarandeerd en is er geen omslachtige en kostbare certificaten procedure noodzakelijk. In combinatie met het achterliggende systeem van SKS, voldoen we hiermee aan de wettelijke eisen volgens EN/1935/2004.

Voordelen van Q-Fitt

  • Waarborg van kwaliteit
  • Risico afdekking voor wettelijke richtlijnen
  • Garantie traceerbaarheid
  • Altijd actuele specificatie naar uw toeleveranciers
  • Passend en consequent doorgevoerde standaard in uw leidingsysteem
  • Eenvoudig controleerbaar bij ontvangst

Q-Fitt is verkrijgbaar in de maten uit de desbetreffende normen. De specifieke gegevens omtrent toleranties, radius en inbouwmaten zijn natuurlijk op verzoek verkrijgbaar. Eventuele wijzigingen in de norm zullen wij vanzelfsprekend ook doorvoeren in de Q-Fitt specificatie. Hierdoor blijft het merk Q-Fitt altijd aan alle actuele richtlijnen voldoen.

SKS is u graag van dienst met uw componentkeuze. Op de website vindt u een productoverzicht of u kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze equipment engineers.